20 Temmuz 2013 Cumartesi

ACIYA SON VEREN KREM EMLA ...

  HER DERDE DEVA BİR KREM
     Benim emlayla tanışmam yüzümdeki beni aldırmak için gittiğim özel ARİATTA polikliniğinde oldu.Canımın çok tatlı olması ve çok ürkek davranman sonunda işlem yapılacak bölgeye sürmüşlerdi.Yaklaşık 40 dakika sonra bişey hisetmeden operasyon son bulmuştu.Daha sonra çok beğendiğim ve kendimin de tedarik etmiş olduğu kremdir. 
         
                          **Kullanabileceğiniz alanlar **
  • Ağda yada sir öncesi acı oranını en aza indirmek için baçak ve bikini bölgesinde
  • Kaş alınırken acıdan gözünüzden yaş geliyorsa 
  • İğneli yada lazer epilasyonunda
  • özellikle çocuklarda serum takılması ve benzeri acı verebilecek enjeksiyonlardan önce
  • çin işkencesi olan dövme gibi işlemlerde sık kullanılan anestezik bir kremdir
    Daha önceleri hastanelerde doktorlara rica minnet yazdırılan bir krem olması sebebiyle sigortanın karşıladığı bir sağlık gereksinimi iken şimdilerde olmayan bir uygulama.Eczanelerden 55 tl ye satın alabileceğiniz kremin içinde 5 adet 5 grlık kremler mevcut.Etkisi kişiden kişiye farklılık göstersede 20 dakika ile 1 saat içinde sonuç alırsınız.

** Tek bir tüp kullanım amacınız ağdaysa ve kullanacağınız bölge genital bölgeyse fazlasıyla yeterlidir. kremin doz aşımı, tekrar belirtelim ki çok ciddi sonuçlara yol açabilir. fazla kullanımı şunlara yol açabilmekte aynı zamanda: nöbet, koma, düzensiz nabız, istem dışı kasılmalar, solunumun yavaşlaması/durması. ben de kullanıyorum bunu da, öyle abartmadan kullanmak gerekiyor. riskli hareketlere gerek yok.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder