28 Eylül 2013 Cumartesi

Tuncel Kurtiz hayatını kaybetti !!!

Tuncel Kurtiz hayata gözlerini yumdu. Ünlü oyuncu için yarın tören yapılacak. Ardından Kaz Dağları'nda toprağa verilecek.


Sinema, tiyatro oyuncusu, yönetmen ve senarist Tuncel Kurtiz hayata gözlerini yumdu. Bu sabah yürüyüş yapmak için Etiller'deki evinden çıkan ünlü oyuncu Tuncel Kurtiz, bir süre spor yaptıktan sonra evine döndü. Dinlendiği sırada fenalaşarak düşen oyuncuyu eşi buldu.

Tuncel Kurtiz'in ölüm haberini olan Timur Savcı, Burçin Terzioğlu , Ozan Güven, Meltem Cumbul gibi isimler ünlü sanatçının evine koştu.

24 Eylül 2013 Salı

3 Ahmak / 3 Idiots

CAN SIKINTISINA BİREBİR
    Arkadaşım ,ilk filmin müziğini dinletmesiyle başladı.Ailecek çok beğendiklerini ve izlemem gerektiğini söyleyince hafta sonu izledim ve dedikleri kadar varmış...Eğlenceli ve bir o kadar da duygusal olan film ile güzel vakit geçirebilirsiniz...Ayrıca film eniyi 250 film arasında...Hint filmlerini sevenlere özellikle izleyin derim.90 yıllardaki gibi dans ,aşk ve umut aşılayan muhteşem hint dizilerine gönderme niteliğinde,anılarınızı tazelemek istiyoriseniz iyi seyirler...

21 Eylül 2013 Cumartesi

TIRNAK CİLASI KURUTUCU SPREY

* ¸.·´¯)¸.·**·. ×MİS KOKULU OJE KURUTUCU.* ¸.·´¯)¸.·**·. *
   
    Ablamın hediyesi olan Akat Gardi markalı oje kurutucu hem marifetli hemde hoşşş kokusuyla sizi her gün oje sürmeye teşvik edebilir.Ben her ne kadar kokusuna vurulmuş olsamda gerçekten de işe yarıyor.Ojeyi sürdükten sonra püskürtüp ojenin kuruma süresini kısaltarak size o zamanı güzelliğinize güzellik katarak kullanmak kalır.Bence hemen bi tane edinin... 

15 Eylül 2013 Pazar

son trend---BULAŞIK MAKİNASINDA YEMEK PİŞİRMEK----

   DÜNYADAKİ SON AKIM yada SON ÇILGINLIK
         İtalyan yemek kitabı yazarı Lisa Casali bulaşık makinesinde yemek pişirmeye başlamış.Nerden aklına gelmiş derseniz yokluktan mı (tüpü mü bitmiş yoksa ocağında bir sorun mu varmış )bilinmez ama makinadan çıkan sebzelerin haşlama kıvamında olduğunu görünce devam etmiş.Makinede pişirmenin yöntemi ise malzemeleri vakumlu bir torba ya da kavonozun içine yerleştirmek.
       Yazarın tariflerini deneyen yemek severler ise bulaşık makinesinde pişen somon balığının fırında pişene göre daha lezzetli olduğu görüşünde.
Haberlere dahi konu olan yemek yazarının videosunu izlemek isteriseniz ntv DEn izleyebilirsiniz.Size bunlar ilginç mi geldi.

****INSTAGRAM DA ÇEKİLİŞ ****


#flormarBB veee #essence göz kalemi sizin olsun istiyorsaniz
 ○resmi begenmeniz 
#styliiish3decekilisvar taglamaniz 
○www.stylisssh3.blogspot ta yer alan izleyiciler kısmına katılmanız yeterli Bol Şanslar****

14 Eylül 2013 Cumartesi

İSTANBUL'DAKİ BLOGERLARIN DİKKATİNE !!!

Herkese merhabalar;
5 ekim 2013 cumartesi günü İSTANBUL'da bloggerlar buluşması düzenlesem kimler katılır arkadaşlar ?
Yaz bitti tatil gezi bayram derken görüşemedik uzun zamandır.
Şu an hazırlıklara ufak ufak başladım.
Mekan bakıyorum şu sıralar sponsorlarımızda detekleriyle benimleler.
Detayları yakında sizlerle paylaşacağım.
Katılmak isteyen arkadaşlar blog adı mail adresi ve ad soyad ile birlikte bana mail atarlarsa çok sevinirim.
Çünkü katılım sınırlı daha çok makyaj, güzellik, yemek , anne-bebek, yaşam bloglarıyla bir arada olacağımız bir toplantı olacak çünkü...
HAYDİ BAKALIM KİMLER GELİYOR?
- See more at: http://www.ilknurundunyasi.com/2013/09/bloggerlar-bulusuyoruz-kimler-gelmek.html#sthash.d3k9Q9yn.dpuf


HELAL SERTİFİKALI BEBEK ÜRÜNLERİ

Kozmetik ve kişisel bakım sektörlerinde ilklere imza atan             ABL Kozmetik Türkiye'nin ilk ve tek helal sertifikalı bebek bakım markası olan Natifa Baby ürünleri artık seçkin                             A101 MAĞAZALARINDA SATIŞA SUNDU.

Helal kozmetik ürünlerinde domuz, İslami usüllere uygun kesilmeyen hayvanlardan elde edilen maddeler, sarhoşluk veren alkol çeşitleri ve sağlığa zararlı kimyasal maddeler bulunmuyor.

Helal sertifikası, aynı zamanda sağlıklı üretimin de bir güvencesi anlamına geliyor. Bebeğiniz ve ailenizin, İslami şartlara uygun üretilmiş ve sağlıklı ürünler kullanmasını tercih ediyorsanız Natifa Baby ürünleri doğru seçim... 

  • Natifa Baby - Hair&Body Wash

7 Eylül 2013 Cumartesi

♥ ♥ ♥ TAZE BLOGERLAR VE MİM'LEŞME ETKİNLİĞİ♥ ♥ ♥

.* ¸.·´¯)¸.·**·. × MİM MİM MİM .* ¸.·´¯)¸.·**·. ×

    • 1- Önce kısaca kendini tanıtır mısın? 
    • Merhaba ben İzmir'den Nurten YILDIRIM 
    • 2- Blog yazma fikri nereden aklına geldi? 
    • Blog yazma fikri ıngstagramda nazlının yapmış olduğu bir yarışmadan kazandığım BB krem sonucunda almıştım.Okadar sevinmiştim ki ismimi görünce aynı sevinci ve mutluluğu başkalarının da yaşamasını isteyip bu fikrimi çevreme anlatmaya başlamıştım.'' Neden olmasın '' düşünceleri çoğunlukta olunca bu yola koyuldum...
    • 3- Blog içeriğin nedir ? 
    • Blogumda şuna yönelik bir blog diyemem..Etkilendiğim ,sevdiğim ve başkalarınada yararının olabileceği düşündüğüm paylaşımlarım var. 
    • 4-Hangi konularda yazılar okumak hoşuna gider ?
    • Doğal olan ürünler ,dünyada herkes tarafından bilinen ve kabul görmüş kozmetik ürünler, flim eleştirileri,yemek tarifleri,muzip ve eğlenceli olan yazılar ilgimi çekiyor ve okuyorum.
    • 5-Kitaplarla aran nasıldır? Klişe bir soru olacak ama en son okuduğun kitap nedir ?

4 Eylül 2013 Çarşamba

Mac Alışverişim

        Mac ürünlerini ve kalitesini çok beğendiğim bir marka. Ben özellikle boş far paleti alıp  seçtiğim renklerle kendi paletimi oluşturuyorum. Bu şekilde oluşturduğum palet benim için daha kullanışlı oluyor. Hazır far paletlerini beğendiğim birkaç renk için alıyorum ve  bu paletlerde  bazı renkleri  hiç kullanmayabiliyorum. Kendi oluşturduğum far paletinin en güzel yanı farların kolay takılıp çıkarılması. Tatile yada bir yere gideceğim de istediğim renkleri palete yerleştiriyorum ve hemen çantaya atıyorum. Pratik kullanım sağlıyor.





2 Eylül 2013 Pazartesi

Estee Lauder Take It Away Makyaj Temizleyici

          Merhabalar bugün size favori makyaj temizleyicimi tanıtacağım. Bence özenle yapılmış, uğraşılan makyajı çıkarmak için iyi bir makyaj temizleyici kullanılmalı. Hem cildi makyajdan arındırmak hemde cildi temizlemek  için kullanılan ürün kaliteli olmalı. Bazı makyaj temizleyicileri cildi yağlandırıyor bazıları ise cildi kurutuyor. Bir ürün herkese aynı derecede iyi gelecek diye bir durum yok. Bu durum bütün ürünler  için geçerli. Deneme yanılma yöntemiyle ben, benim için iyi olan makyaj temizleme ürününü buldum. 



1 Eylül 2013 Pazar

Markafoni de Donna Notte Şıklığı


Herkese güzel bir pazar gününden kocaman merhaba. Markafoni sitesinden çok şık kolyelerin bulunduğu Donna Notte' den  alışveriş yaptım. Donna Notte 'yi  birçok alışveriş sitesinde bulabirsiniz. Fiyatları  birçok markaya göre çok uygun.